spelregels

Zelf je prijs ophalen

De adoptieouders van de winnende eendjes dienen zelf hun prijs op te halen. De prijzen kunnen iedere zaterdag tot en met 31 december 2019 opgehaald worden. Vooraf aanmelden voor het ophalen van de prijs is verplicht via winnaar@duckvantoorrace.nl

Vooraf gekoppeld

Alle nummers op de adoptiebewijzen (lootjes) worden vooraf gekoppeld aan de nummers van de eendjes die op 22 september 2019 te water gelaten worden.

Toeziend oog

Alle eendjes komen onder toeziend oog van een accountant of notaris binnen. Over de eindresultaten kan niet gecorrespondeerd worden.

Echte winnaars

Alleen winnaars die het adoptiebewijs kunnen laten zien met een identiek nummer als de winnende eendjes hebben recht op hun prijs.

Pucliceren van de prijzen

De winnende lotnummers worden na 22 september 2019 bekend gemaakt op deze website, www.dickvantoor.com, en waar mogelijk in de lokale kranten gepubliceerd.

Schade of verlies

De organisatie alsmede Scoutinggroep Dick van Toor kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies van het adoptiebewijs.

Eigendom eendjes

Alle eendjes zijn eigendom van scoutinggroep Dick van Toor uit Valkenswaard. En mogen niet worden gehouden door de adoptieouders. De adoptie-tijd strekt tot de finish op 22 september 2019

Eigendom prijzen

Indien de prijzen niet opgehaald zijn bij de stand tijdens het evenement of bij Scouting Dick van Toor aan de Mahonia dan worden deze prijzen vanaf 1 januari 2020 eigendom van Scoutinggroep Dick van Toor.

Gevonden eendjes

Alle gevonden eendjes dienen geretourneerd te worden bij Scoutinggroep Dick van Toor te Valkenswaard.

Betreden op eigen risico

Betreding van beide evenementen- terreinen (Adrianusdal en Loonderweg) is volledig op eigen risico.

de kleine

lettertjes

van 2018

Ontwerp & Realisatie: Mies Tazelaar © 2018

Mahonia 9  ·  5552 MA  ·  Valkenswaard  ·  contact@duckvantoorrace.nl

Vergunning is verleend bij besluit door burgemeester en wethouders van Waalre: 20137