doe mee!

hoe werken funducks?

Voor een mooi bedrag ben je eigenaar van een Funduck en doe je mee aan de Duck van Toor Funduck Race. De badeend die aangekocht word, blijft eigendom van de eigenaar/het bedrijf. Je mag de eend volledig naar eigen inzicht opmaken naar de huisstijl van jouw bedrijf.

Je koopt voor een bedrag van €200,- twee Funducks. De Funducks zijn ongeveer 40 cm hoog, inclusief de drijver. Een van de eenden kun je dus voorzien van jouw bedrijfslogo of huisstijl. De andere eend schenk je aan een, door jezelf gekozen, goed doel. Je kunt daarbij denken aan een kinderdagverblijf, een (sport)vereniging, een vrijwilligersorganisatie, een hulp-organisatie etc. Jouw goede doel mag haar eend uiteraard ook naar wens versieren.

 

De Funducks varen in een aparte competitie, waarbij uw bedrijfseend en de eend van jouw goede doel samen kans maken op een geweldige hoofdprijs.

Kwaakmakende

promotie

waarom mee doen?

• Je steunt als ondernemer Scoutinggroep Dick van Toor

 

• Je steunt een, door jezelf te bepalen, goed doel

 

• Je maakt op een ludieke wijze reclame voor jouw bedrijf

reclame voor jou!

Als je deelneemt aan de Funducks zullen veel toeschouwers van de Duck van Toor Race 2018 de eend met jouw bedrijfslogo zien. Samen met jouw goede doel promoot je tijdens het evenement door middel van een promotie-stand op het festivalterrein (in overleg met de organisatie) jouw bedrijf/goede doel.

 

Mocht je interesse, vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via:


Email

sponsoring@duckvantoorrace.nl

 

Telefoon

Bram van den Putte: +316 - 10 55 80 35

de prijzen

De hoofdprijs van de race voor de Funducks bedraagt maar liefst €1.000,-. Als uw eend of de eend van uw goed doel de race wint, ontvangt uw goede doel dit mooie bedrag. Daarnaast stellen wij een prijs van €100,- ter beschikking aan het goede doel dat de mooist versierde eend heeft afgeleverd.

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van de mogelijke prijsverdeling. Naarmate er meer Funducks mee doen in de race zal ook het prijzengeld stijgen.

de competitie

Bedrijf 1

Goede doel 1

Bedrijf 1

Goede doel 1

€1.000,-

€600,-

€300,-

1e prijs

Racewinnaar

2e prijs

Racewinnaar

3e prijs

Racewinnaar

Bedrijf 1

Goede doel 1

Bedrijf 1

Goede doel 1

€100,-

Mooist versierde

eend

Bedrijf 1

Goede doel 1

gelukkige

funduck winnaars

van 2017

Ontwerp & Realisatie: Mies Tazelaar © 2018

Mahonia 9  ·  5552 MA  ·  Valkenswaard  ·  contact@duckvantoorrace.nl

Vergunning is verleend bij besluit door burgemeester en wethouders van Waalre: 20137